Подај Рака 2020

Ве покануваме на уште едно заедничко дружење, овој пат под наслов – Подај Рака 2020. Годинешнава Подај рака, ќе се одржи во периодот од 06-13-ти јули во Кавадарци. Сите главни информации ги има на плакатот, а за подетални информации, можете да не исконтактирате преку е-маил адреса [email protected], или на телефон – 070 424 686 или на 078 325 072.